دوره معرفت‌افزایی با عنوان جریان‌شناسی فکری «غرب‌زدگی» در ایران به صورت وبینار برگزار می شود

۲۸ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۴۶ خبر روز اطلاعیه ها
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی دوره دانش‌افزایی با عنوان جریان‌شناسی فکری «غرب‌زدگی» در ایران را ویژه استادان این دانشگاه برگزار می‌کند.

استادان این دوره دکتر حجت‌الاسلام مهدی ابوطالبی و حجت‌الاسلام محمد جعفری‌هرندی از اعضای هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) هستند.
این دوره به صورت وبینار و در قالب 6 جلسه 2 ساعته و روزهای دوشنبه ساعت 18 تا 20 برگزار می‌شود.
استادان دانشگاه علامه طباطبائی برای ثبت‌نام می‌توانند از روز چهارشنبه 25 تیرماه تا شنبه چهارم مردادماه با شماره‌های 021-48393537، ۰۹۱۳۴۸۳۸۹۰۰ و  09124790065 تماس بگیرند.
اولین جلسه این دوره روز دوشنبه 6 مردادماه سال جاری ساعت 18 تا 20 به صورت وبینار برگزار می‌شود.