سمینار نخبگان بین‌المللی دانشگاه خلیج فارس با موضوع« اقتصاد نوآوری در ایران» برگزار می شود

۲۴ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۵۱۸ آموزش و پژوهش
سمینار نخبگان بین‌المللی دانشگاه خلیج فارس با موضوع« اقتصاد نوآوری در ایران» 31 تیرماه به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ بنیاد نخبگان استان بوشهر با همکاری پایگاه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و امور بین‌الملل و دانشجویان غیرایرانی دانشگاه خلیج فارس وبیناری با موضوع«اقتصاد نوآوری در ایران» را با هدف انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه نخبگان و دانشمندان ایرانی برگزار می‌کند.

جلسه 61 از سیمنارهای فوق به صورت وبینار با ارائه دکتر یحیی تابش استاد مدعو دانشگاه‌های استنفورد و برکلی در تاریخ 31 تیر 1399 ساعت 17برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و یا حضور در این سمینار به سامانه بنیاد نخبگان استان بوشهر مراجعه کنند.