پیام تسلیت اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد در سوگ استادان فقید

۱۲ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۴۴۰ خبر روز
اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد، ضمن تجلیل از خدمات 3 استاد فقید این دانشکده، رحمت واسعه الهی و آرامش ابدی را از درگاه الهی برای آنان مسئلت داشتند.
پیام تسلیت اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد در سوگ استادان فقید

اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی به دنبال درگذشت 3 استاد این دانشکده، در پیام تسلیتی ضمن تجلیل از خدمات این درگذشتگان، رحمت واسعه الهی و آرامش ابدی را از درگاه الهی برای روح بلند این اساتید فقید مسئلت داشتند.

متن این پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

هر نفسی چشنده مرگ است

دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی در ایام اخیر شاهد سفر روحانی اساتید گرانقدر، دکتر سید محمد میرمحمدی، دکتر جمشید پژویان و دکتر حمید ناظمان به دیار باقی بوده است. این بزرگواران پس از عمری تلاش علمی بی منت در حوزه‌های مختلف دانش اقتصادی و شاگرد پروری موفق به تربیت کارشناسان و مدیران شدند که دغدغه رفاه اقتصادی برای هموطنان خویش دارند و اینک منشاء برکات فراوان بوده و در ایجاد ثروت ملی مشارکت فعال دارند. این رادمردان عرصه علم و معرفت فارغ از هیاهو به صورت مستمر سرگرم کشف استعدادها و اندیشه‌های ظریف بشری بودند و در سال های سال تمام لحظه های عمر خویش را در کلاس درس و فضای دانشگاه سپری کردند و به زندگی معنی به شاگردان خود کمال را هدیه کردند.

مهربان پروردگارا !

اینک که ایشان را به جوار رحمت خویش فرا خوانده ای چنان کن تا مرگ برایشان آرامگاهی فرخنده باشد و آرامش ابدی بر آن ارزانی دار تا با آن انس گیرند، محل الفتی باشد که به بسویش مشتاق گردند و نزدیک شدن به آن را دوستدار باشند. ایشان را چنان دیدار کننده نیکبختی ساز که مرگ را دری از درهای آموزش و کلیدی از کلیدهای رحمت تو قرار دهند.

آمین یارب العالمین

خانم ها و آقایان: حمیدرضا ارباب، علی امامی میبدی، سیروس امیدوار، امرالله امینی، جعفر آهنگران، علی اصغر بانویی، لطفعلی بخشی، جاوید بهرامی، محمد مهدی بهکیش، سهیلا پروین، رضا پورطاهری، مهدی تقوا، عاطفه تکلیف، مهدی تکیه، محمد جلودار ممقانی، اسفندیار جهانگرد، مهدی جهرمی، مرتضی چینی چیان، مجید حبیبیان، امیر خادم علیزاده، محمود خطایی، مسعود درخشان، محمد جواد زالی، رضا زمانی، پرویز زندی نیا، محمد ستاری‌فر، سیدمحمدرضا سید نورانی، عباس شاکری، سمیه شاه حسینی، حمیدرضا شرکا، مصطفی شریف، علی صادقی تهرانی، رضا طالب‌لو، جواد طاهرپوری، حسن طائی، سمانه عابدی، علی عرب مازار یزدی، منوچهر عسگری، محمودی سوی، علی فریدزاد، محمد فقیهی کاشانی، عبدالرسول قاسمی، محمد قاسمی، سید حسن قوامی، محمد مهدی مجاهدی موخر، احمد مجتهد، تیمور محمدی، علی مروی، سعید مشیری، رضا مقدس، فرشاد مومنی، پریسا مهاجری، احمد میدری، حجت الله میرزایی، علی نصیری اقدم، حمیدرضا نواب پور، محمد جواد نورمحمدی، بهروز هادی زنوز