پیام تسلیت رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت درگذشت دکتر حمید ناظمان

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۴۳۸ خبر روز
دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در پیامی درگذشت دکتر حمید ناظمان عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت درگذشت دکتر حمید ناظمان

متن پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت همکار فرهیخته دکتر حمید ناظمان، استاد تمام دانشکده اقتصاد مایه تاسف و تاثر بسیار است. این ضایعه دردناک که موجب غم و اندوه جامعه دانشگاهی مان شد را به خانواده گرامی ایشان، همکاران ارجمند و دانشجویان و وابستگان وی تسلیت عرض می کنم. ایشان استادی تلاشگر و با اخلاق بود که عمر با برکت خود را خالصانه و متعهدانه صرف آموزش فرزندان این مرز و بوم نمود. از خداوند منان برای آن مرحوم مغفور رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان بزرگوار عافیت و حسن عاقبت مسئلت دارم.

لازم به ذکر است مرحوم ناظمان، استاد بازنشسته رشته اقتصاد و عضو گروه اقتصاد نظری دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی بود. از این ایشان، کتاب‌ها، مقالات و آثار پژوهشی ارزشمندی به یادگار مانده است. در سوابق علمی آن مرحوم، راهنمایی و مشاورۀ بیش از ۱۰۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکتری، برگزاری کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی، همکاری در نشریات علمی، همایش های ملی و بین المللی مختلفی دیده می شود.