نشست دبیران مناطق ده گانه هسته‌های گزینش کارکنان دانشگاه‌های کشور به صورت مجازی برگزار شد

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۴۳۶
نهمین نشست تخصصی دبیران مناطق هسته‌های گزینش کارکنان دانشگاه‌ها و مراکزآموزش عالی کشوری 9 تیرماه مطابق توصیه ها و پروتکل بهداشتی ویروس کرونا به صورت وبینار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنا بر اعلام حمید محمّدظاهری دبیر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه یک کشور و مدیر هسته گزینش کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی در یک نشست گزارش جامع و کاملی از اهم مصوبات سه جلسه تخصصی مدیران هسته‌های گزینش کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه یک کشوری در سال 1398 در قالب هفت موضوع کاری ارائه شد. او افزود: این جلسه 4مصوبه کاری برای ارتقا سطح فرایند گزینش کارکنان در پی داشت.