سومین کارگاه آموزشی گروه ادبیات انگلیسی به صورت مجازی برگزار می شود

۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۴۲۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
به دنبال برگزاری کارگاه های مجازی بدلیل شیوع کرونا، گروه آموزشی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی سومین کارگاه تخصصی خود را 19 تیرماه جاری برگزار می نماید.
سومین کارگاه آموزشی گروه ادبیات انگلیسی به صورت مجازی برگزار می شود

سخنران این جلسه دکتر جنیفر لارسن-هال دانشیار زبانشناسی کاربردی دانشگاه کیتاکیوشی ژاپن است. مقالات متعددی از ایشان در مجلات معتبر زبانشناسی کاربردی به چاپ رسیده است. وی دو کتاب یکی درباره آمار در سال  2016  ( انتشارات راتلج ) و دیگری در باره فراگیری زبان دوم در سال 2012 (انتشارات دانشگاه میشیگان) به چاپ رسانده اند.

دکتر لارسن-هال  در کارگاهی که در سال 1920 در کنفرانس AAAL برگزار کردند به اهمیت گزارش نمودارهای آماری در ارائه نتایج آزمایش ها در مقالات علمی اشاره کردند. به باور ایشان این نمودارها موجب درک بهتری از نتایج تحقیقات می شوند.

با توجه به تجربیات دکتر لارسن-هال و نیاز مبرم همکاران جوانتر و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد به چاپ مقاله، از ایشان دعوت کرده ایم تا توصیه های خود را برای به چاپ رساندن آثار علمی با مخاطبان به اشتراک بگذارند.

این کارگاه روز پنج شنبه 19 تیرماه ساعت 9 صبح به وقت تهران برگزار خواهد شد.