نشست بررسی ادبیات اتریش با حضوری استاد دانشگاه وین به صورت مجازی برگزار می شود

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۲۹۵ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
گروه زبان و ادبیات آلمانی دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ‌های ۵ و ۱۹ تیرماه سال جاری میزبان استادی از دانشگاه وین است که به موضوع ادبیات معاصر اتریش می‌پردازد.
نشست بررسی ادبیات اتریش با حضوری استاد دانشگاه وین به صورت مجازی برگزار می شود

خانم دکتر دانیلا شتریگل استاد ادبیات آلمانی در دانشگاه وین در نشست نخست به معرفی آثار شاخص ادبیات پس از جنگ در این کشور می‌پردازد و عمدتاً بر معرفی رمان دیوار (مارلن هاوس هوفر)، یخبندان (توماس برنهارد) و پوست گرگ (هانس لبرز) متمرکز می‌گردد. معرفی اشعار اینگبورگ باخمن و مشخصا شعر «در همه‌ی روزها» تصویری ملموس و نمونه را از حال و هوای ادبی این روزگار در این سرزمین، بخشی دیگری از مضامین سخنرانی این استاد شاخص است.
دانیله شتریگر در سخنرانی دوم درتاریخ 19 تیرماه 1399 به تفصیل آراء و افکار دو چهره‌ی ممتاز دیگر از نویسندگان اتریش و برندگان نوبل ادبی: الفریده یلینک (Elfriede Jelinek) و پتر هندکه  (Peter Handke) خواهد پرداخت.
زمان: پنج شنبه، 9 تیرماه 99، ساعت ۱۲.۳۰

لینک پیوستن به نشست:https://meeting.atu.ac.ir/ch/deutsch