قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۲۹۴ خبر روز آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، مقرر گردید ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 در تاریخ های 27،26و 29 شهریور ماه سال جاری برگزار گردد.

به اطلاع می رساند با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم برگزاری ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 در خرداد ماه سال 99، بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ 99/03/24 مقرر گردید ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 مورخ 27،26و 29 شهریور ماه سال جاری برگزار گردد. لذا دانشجویانی می توانند در این آزمون شرکت نمایند که آزمون جامع را در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 انتخاب و اخذ نموده اند و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16و یا بالاتر باشد. همچنین ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در این آزمون الزامی است، در غیر اینصورت شرکت در آزمون امکان پذیر نمی باشد و یک نوبت لحاظ خواهد شد.