در نشست مجازی«کرونا و پیامدهای کلامی، ‌فرهنگی و اجتماعی» بررسی می شود

۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۲۵۲ اطلاعیه ها
گروه آموزشی فلسفه و کلام اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی وبینار علمی با عنوان «کرونا و پیامدهای کلامی، ‌فرهنگی و اجتماعی» را برگزار می نماید.
در نشست  مجازی«کرونا و پیامدهای کلامی، ‌فرهنگی و اجتماعی» بررسی می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این وبینار با طرح موضوعاتی با موضوعاتی در حوزه پیامدهای کلامی فرهنگی و اجتماعی کرونا و با سخنرانی استادان و صاحبنظران این حوزه برگزار خواهد شد. سنت‌های الهی در برابر اعمال امت‌ها، پاسخ کلامی و حدیثی به شبهات کرونا، عبرت‌پژوهی بلایا در تاریخ ایران با تأکید بر بیماری‌های واگیردار، کرونا و میراث دعائی شیعه، کرونا، علم یا دعا، کرونا در کدام صورت مسئله شر چالشی‌تر است (الهیات اعتراضی تا الهیات شکاکانه)، شرور طبیعی از منظر آیه الله عبدالله جوادی آملی و آلوین پلانتینگا از عنوان های این  نشست مجازی است.
این نشست دوشنبه 26 خرداد ماه جاری از ساعت 17 الی 19 و در نشانی: http://atu.ac.ir/ch/covid برگزار خواهد شد.