ثبت نام بیست و یکمین دورۀ دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه

۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۱۵۱ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
بیست و یکمین کارگاه دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه با عنوان «آزمون‌سازی در مودل» روزهای 19 و 20 خرداد به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
ثبت نام بیست و یکمین دورۀ دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه

این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر عنایت‌ا.. زمانپور در روزهای دوشنبه 19 خرداد از ساعت 16 لغایت 18 (ویژه اعضای هیأت علمی دانشکده‌های تربیت‌بدنی، آمار، ریاضی و رایانه، اقتصاد، بیمه اکو، مدیریت و حسابداری) و سه شنبه مورخ 20 خرداد1399 از ساعت 16 لغایت 18 (ویژۀ دانشکده‌های ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی، حقوق و علوم سیاسی، علوم ارتباطات، روانشناسی و علوم تربیتی و الهیات و معارف اسلامی) در سامانۀ مجازی دانشگاه به صورت برخط و ر آدرس اینترنتی http://atu-thesis.iranlms.org/public برگزار خواهد شد.

اعضای هیات علمی به منظور ثبت‌نام می‌توانند از روز شنبه مورخ 17 خرداد 1399 به سامانۀدوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به نشانی  otc.atu.ac.ir مراجعه فرمایند.

لینک راهنمای ثبت نام