با هدف ترویج سنت حسنه انفاق مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد

۰۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۸۱ خبر روز
به مناسبت عید سعید فطر، مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی با مجوز کمیته امداد امام خمینی (ره) فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مرکز با هدف ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری، کمک به فقر زدایی و رفع محرومیت و نیز ارتقای سطح مشارکت های مردمی با نهادینه سازی فرهنگ انفاق و نیکوکاری و با اخذ کد مجوز 2997  کمیته امام خمینی (ره) فعالیت نیکوکاری خود را آغاز نمود.

ارائه خدمات آموزشی، مشاوره ای و فرهنگی با همکاری نهاد های حمایتی و استفاده از ظرفیت نیکوکاران، اساتید، خیرین برای حمایت از دانشجویان بی بضاعت و دارای شرایط خاص و آسیب دیده از کرونا و سیل و غیره... از جمله برنامه های پیش روی مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی است.

نیکوکاران خیراندیش می توانند  کمک های نقدی  خود را به شماره کارت مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی واریز و در این اقدام خداپسندانه مشارکت نمایند.

شماره کارت مرکز نیکوکاری دانشگاه علامه طباطبائی نزد بانک ملی ایران