امضای تفاهم ­نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز دانش پژوهان و تشکل­ های شاهد و ایثارگر

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۳۷ آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی با هدف توسعه ظرفیت­ های اجتماعی و فرهنگی جامعه با «مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر» تفاهم نامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این قرارداد همکاری با هدف ارائه ظرفیت­ های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه به جامعه که یکی از رسالت های دانشگاه است، به مدت سه سال تنظیم و امضا شد. دانشگاه علامه طباطبائی به­ عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی با برخورداری از مجموعه معظمی از اندیشمندان و پژوهشگران متخصص این حوزه، در راستای ارتقای سطح تعاملات علمی و ظرفیت‌های آموزشی ـ پژوهشی، تفاهم نامه همکاری با « مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر» منعقد کرد.

بر اساس این تفاهم نامه همکاری مشترک، این دانشگاه اطلاعات علمی و پیشینه پژوهش­های مرتبط را در اختیار آن مرکز گذاشته و در اجرای پروژه ­های تحقیقاتی- کاربردی مورد نیاز تا مرحله تبیین دانش فنی به آن یاری می رساند. همچنین برگزاری گردهمایی­های علمی و دوره­ های تخصصی آزاد کوتاه مدت؛ همکاری در تالیف کتب علمی، نشریات؛ داوری، نظارت و بررسی نتایج پروژه ­های تحقیقاتی از دیگر موارد همکاری ها با آن مرکز است.