آکادمی اشتغال کسب و کار دانشگاه برگزار می کند: آشنایی با مفاهیم اولیه راه اندازی کسب و کار

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۲۹ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی در راستای برگزاری کارگاه های آموزشی خود، اولین کارگاه آموزشی با عنوان« آشنایی با مفاهیم اولیه راه اندازی کسب و کار start up را به صورت آنلاین برگزار می نماید. این کارگاه چهارشنبه 99/3/7از ساعت 17 الی 18/30 برگزار خواهد شد.

آکادمی اشتغال و کسب و کار دانشگاه علامه طباطبائی قصد دارد جهت آشنایی بیشتر علاقمندان با مفاهیم کسب و کار، سلسه کارگاه های آنلاینی را برگزار نماید. در همین راستا کارگاه اول با عنوان "آشنایی با مفاهیم راه‌اندازی استارتاپ" در تاریخ چهارشنبه ۷ خرداد از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ به صورت آنلاین  و بدون پرداخت هیچ‌گونه هزینه ای برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانید با مراجعه به وبسایت ایوند به نشانی ذکر شده ثبت نام خود را انجام و در پایان این وبینار یک روزه مدرک معتبر مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه را دریافت نمایند.
لازم به ذکر است  علاقمندان با توجه به محدود بودن ظرفیت رویداد سریعتر جهت ثبت نام اقدام نمایند.
لینک ثبت نام : https://evnd.co/dJ۶DN
مزایای شرکت در این دوره :

کارگاه های اول و دوم این آکادمی به صورت کاملا رایگان می‌باشد.
    شما در پایان این دوره مدرک معتبر مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی را دریافت خواهید کرد.
    شرکت در این کارگاه به عنوان امتیازی جهت انتخاب کارآفرین برتر دانشگاه علامه طباطبائی محسوب می‌شود.
    این وبینار در راستای سلسه کارگاه های آموزشی مدرسه کسب و کار و اشتغال دانشگاه علامه طباطبائی می‌باشد و با ثبت نام در این دوره شما به لیست اولیه شرکت کنندگان اضافه خواهید شد.

سرفصل های کارگاه اول :

تعریف استارتاپ و تفاوت آن با سایر انواع کسب و کارها
    نحوه شکل گیری استارتاپ های معروف دنیا
      فرایند ایده پردازی و شناخت نیازهای مشتری
    مفهوم مدل کسب و کار و تفاوت آن با طرح کسب و کار
     تحلیل بازار و رقبا
     تعریف مدیریت محصول و فرایند توسعه محصول/خدمت جدید
     توسعه محصول ناب
    آشنایی با مفهوم Agile
    آشنایی با مفهوم  MVP و ساخت محصول/خدمت
     معرفی شتاب دهنده مهارت‌های مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علامه طباطبائی

سرفصل های کارگاه دوم :