نهاد رهبری دانشگاه‌ها برگزار می‌کند: میزبانی «ماه عاشقی» از دانشجویان کشور در ماه مبارک رمضان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۰۰۳ اطلاعیه ها
ستاد ازدواج دانشجویی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در ایام ماه مبارک رمضان با ویژه‌برنامه «ماه عاشقی» دانشجویان را همراهی می‌کند.

ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان با عنوان «ماه عاشقی» مختص دانشجویان و فارغ‌التحصیلان متأهل و مجرد دانشگاه‌های سراسر کشور است که از 6 اردیبهشت‌ماه شروع شده و تا 3 خردادماه سال جاری ادامه دارد.

این ویژه‌برنامه با توجه به تداوم شرایط خاص بهداشتی کشور به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و در بخش متأهلین، چهار مسابقه «یار مهربان»، «آوای کتاب»، «قاب ماندگار» و «آیه‌های زندگی» و در بخش مجردین افزون بر این چهار مسابقه، مسابقه «الفبای ما شدن» را هم شامل می‌شود. ضمن‌آنکه جوایز ارزنده نقدی و غیرنقدی پیش‌بینی شده برای برندگان ماه عاشقی در نظر گرفته شده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاع از شرایط و جزئیات این ویژهبرنامه می‌توانند به سایت nahad.ir یا اپلیکیشن باشگاه ازدواج (قابل دانلود از کافه بازار) مراجعه کرده و جهت طرح سئوالات تلفنی خود با شماره  09031333849 تماس بگیرند.

آیین نامه مجردین

آیین نامه متاهلین