در تداوم همکاری های علمی و فرهنگی ایران و قفقاز: بزرگداشت روز فردوسی در دانشگاه اوستیای شمالی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۹۰ آموزش و پژوهش
جمعی از استادان و مسوولین دانشگاه دولتی اوستیای شمالی در شهر ولادی قفقاز در روسیه به مناسبت روز بزرگداشت حکیم فردوسی طوسی ( ۲5 اردیبهشت ۱۳۹۹) دور سردیس این سراینده بزرگ پارسی گوی گرد هم آمده و با تقدیم گل، مقام فردوسی را گرامی داشتند.

دانشگاه دولتی اوستیای شمالی در سال های اخیر برنامه های علمی مشترک گوناگونی در زمینه تبادل استادان و دانشجویان و نیز برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مشترک با دانشگاه علامه طباطبائی و دیگر مراکز علمی در ایران برگزار نموده است.

پیوندهای تاریخی و تمدنی میان اوست ها و آلان ها با ایرانیان، زمینه همکاری های علمی و فرهنگی مناسبی را فراهم آورده و از این رو، در این سال ها کوشش شده است تا همکاری های علمی، آغازگر گسترش پیوندهای نوین میان دو جامعه باشد.