کارگاه تخصصی بین المللی مجازی با عنوان «آموزش مهارت های بیان شفاهی زبان روسی»

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۷۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
گروه آموزشی زبان روسی دانشگاه کارگاه تخصصی بین المللی با عنوان «آموزش مهارت های بیان شفاهی زبان روسی»طی دو جلسه در تاریخ 25 اردیبهشت و 1 خرداد ماه سال جاری، برگزار می نماید.
کارگاه تخصصی بین المللی مجازی با عنوان «آموزش مهارت های بیان شفاهی زبان روسی»

در ادامه برگزاری سلسله نشست ها و کارگاه های تخصصی آنلاین و بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی، گروه آموزشی زبان روسی دانشگاه  کارگاه تخصصی بین المللی را با عنوان آموزش مهارت های بیان شفاهی زبان روسی  با مشارکت  خانم ماریا سیریکینا استاد مجرب دانشگاه فدرال قازان،‌ و تدریس جناب آقای دکتر عبدالهی، عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، طی دو جلسه در تاریخ 25 اردیبهشت و 1 خرداد ماه سال جاری، برگزار می نماید.

لازم به ذکر است مشارکت در این دوره های مجازی برای عموم علاقمندان در برنامه آموزش های مجازی دانشگاه علامه طباطبائی به نشانی https://meeting.atu.ac.ir/ch/russian-language آزاد و رایگان است.