نهاد مقام معظم رهبری برگزار می کند: نشست هم‌اندیشی با موضوع «ایران و جهان در شرایط کرونا و پساکرونا»

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۵۴ خبر روز
نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نشست هم‌اندیشی با موضوع «ایران و جهان در شرایط کرونا و پساکرونا: بررسی از زوایای مختلف علوم انسانی و اجتماعی» را 22 اردیبهشت ماه به صورت مجازی برگزار می نماید.

این هم‌اندیشی در قالب سلسله نشست‌هایی با موضوع «ایران و جهان در شرایط کرونا و پساکرونا» است که  اولین نشست آن به بررسی این موضوع از زوایای مختلف علوم انسانی و اجتماعی برگزار خواهد شد.
این نشست به صورت ویدئو کنفرانس و برخط «آنلاین» در سامانه «وبینار» دوشنبه 22 اردیبهشت‌ماه جاری 17 تا 19/30 برگزار می‌شود. استادان دانشگاه علامه طباطبائی برای ثبت‌نام در این نشست هم‌اندیشی می‌توانند با شماره‌ 48393537، 09134838900 و  09133954308 تماس بگیرند.
گفتنی است، استادانی که امکان شرکت در این نشست را ندارند؛ می‌توانند مطالب خود را به صورت متن در همین سامانه ارسال کنند.