در هفته سرآمدی آموزش؛ کارمندان نمونه حوزه آموزش دانشگاه معرفی و تقدیر می شوند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۹۰۶ خبر روز آموزش و پژوهش
مراسم گرامیداشت هفته آموزش با معرفی و تقدیر از کارکنان نمونه حوزه معاونت آموزشی امروز سه شنبه 16 اردیبهشت به صورت مجازی برگزار می گردد.
در هفته سرآمدی آموزش؛ کارمندان نمونه حوزه آموزش دانشگاه معرفی و تقدیر می شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هفته آموزش سال جاری با توجه به شرایط به وجود آمده در فضای آموزشی کشور متاثر از ویروس کرونا با عنوان «همنوایی با آموزش مجازی» نام گذاری شد. به همین مناسبت ویژه برنامه های هفته سرآمدی آموزش ( 11 لغایت 17 اردیبهشت ماه) مراسم با حضور معاون آموزشی، مدیران و کارکنان آموزش دانشگاه به صورت مجازی برگزار گردید.

در مراسمی که امروز به مناسبت تقدیر از تلاش های کارکنان حوزه آموزشی برگزار خواهد شد، دکتر احمدوند، معاون آموزشی دانشگاه سخنرانی و در ادامه کارمندان نمونه حوزه آموزشی دانشگاه معرفی و تقدیر خواهند شد.

همچنین برگزاری نشستی با شرکت مسئولان دانشگاه با عنوان«هم اندیشی مسئولان دانشگاه، معاونان آموزشی دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی» از ساعت 9 الی 30/10 از برنامه های هفته آموزش است.

گفتنی است، معاونت آموزشی دانشگاه در طی این هفته نشست های مختلفی با مدیران گروه های آموزشی، معاونان آموزشی دانشکده ها و همچنین کارگاه های مختلف آموزشی برای اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان اداری برگزار نموده است.

مراسم تقدیر از کارکنان نمونه آموزشی امروز سه شنبه 16 اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی12 و نشست «هم اندیشی مسئولان دانشگاه، معاونان آموزشی دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی» از ساعت 9 الی 10/30 امشب در نشانیhttp//:atu.thesis.iranlms.org/public   برگزار خواهد شد.