دسترسی رایگان به پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۸۴۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
دسترسی به مقالات علمی و نیز مقالات نشریات و کنفرانس ها در پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تا آخر اردیبهشت 1399 رایگان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس اعلام مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و با توجه به شیوع ویروس کرونا؛ اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و نهاد های علمی می توانند تا آخر اردیبهشت از پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به صورت رایگان بهره ببرند.

کاربران می توانند از طریق وب گاه این مرکز به آدرس www.ricest.ac.ir  و با مراجعه به بخش پایگاه های اطلاعاتی و یا از طریق جعبه جستجو، به منابع علمی مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند.