معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می نماید: جشنواره «کرونازی»

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۲۷ اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
کانون های فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی جشنواره سراسری کرونازی را ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جشنواره  با محوریت نقش دانشجوی ایرانی در جامعه، درمان و ابعاد اجتماعی و اقتصادی ناشی و نیز مسئولیت اجتماعی دانشجو در ایام کرونا در رشته های: پادکست، فیلم کوتاه، داستان کوتاه ، پوستر، یاداشت نویسی، نقاشی و کاریکاتور و نمایش نامه نویسی برگزار می گردد.

دانشجویان علاقمند تا تاریخ 30 اردیبهشت ماه می توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی  kanoonatu3@gmail.com  ارسال نمایند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02148393517 تماس حاصل فرمایند.