تدریس تاریخ و ادبیات فارسی در قزاقستان و ازبکستان

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۷۲۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
به همت دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری دانشگاه هایی از کشورهای ازبکستان و قزاقستان 12 نشست علمی در زمینه تاریخ و ادبیات فارسی برگزار می شود.
تدریس تاریخ و ادبیات فارسی در قزاقستان و ازبکستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیرو گسترش همکاری های علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه های اوراسیا، ژنبی، الفارابی و آبلای خان در قزاقستان و نیز دانشگاه های خاورشناسی تاشکند و ترمذ، یک دوره نشست های علمی پیرامون تاریخ و ادبیات فارسی توسط آقای دکتر اورنگ ایزدی، عضو هیات علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی از فروردین تا تیرماه ۱۳۹۹ به صورت آنلاین برگزار می شود. این برنامه با پشتیبانی مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری رایزنی های فرهنگی ایران در قزاقستان و ازبکستان برگزار خواهد شد. مخاطبان این برنامه علمی، استادان زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه های این دو کشور خواهند بود.