فراخوان استفاده از فرصت مطالعاتی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دانشگاه «ورمز» کشور آلمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۱۵۶۴ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
پیرو همکاری ‌های سازنده میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه «ورمز» در کشور آلمان، امکان تحصیل دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در این دانشگاه در چارچوب طرح تبادل دانشجو به مدت یک یا دو نیم سال تحصیلی با شرایط زیر فراهم شد.

شرایط متقاضیان:

·        اشتغال به تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی در مقاطع دکتری، ارشد یا کارشناسی زبان‌ های خارجی

·        داشتن میانگین نمرات بالای 18 برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و بالای 17 برای دانشجویان مقطع دکتری

·        تسلط به زبان انگلیسی یا آلمانی دست کم در سطحB2    و  امکان ارائه مدرک معتبر

·        داشتن صلاحیت علمی و اخلاقی که به تائید دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه برسد

مدارک مورد نیاز:

·        کارنامه

·        مدرک زبان

·        تکمیل شده فرم شرکت در دوره‌های دانش‌افزایی

·        دو توصیه نامه علمی اخلاقی از دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه

·        صورتجلسه گروه آموزشی و شورای پژوهشی دانشکده در مورد موافقت با معرفی متقاضی

·        رضایت نامه والدین برای دانشجویان مجرد

تسهیلات:

·        پرداخت هزینه ثبت نام در دانشگاه ورمز

·        پرداخت هزینه های سفر شامل (بیمه مسافرتی، دریافت روادید، عوارض خروج از کشور و بلیت رفت و برگشت برای یکبار سفر به کشور آلمان)

توجه:دانشگاه ورمز هزینه اقامت و زندگی در آلمان را بین 650 تا 800 یورو در ماه برآورد نموده است و پرداخت این هزینه به عهده متقاضی می باشد.

توجه:پرداخت هزینه ها پیش از بازگشت دانشجو از سفر تنها در وجه یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه و مشروط به رضایت کتبی ایشان میسر می باشد.

توجه:اسامی متقاضیان به همراه مدارک مورد نیاز باید نهایتا تا پایان فروردین ماه سال جاری از دانشکده ها به همراه نامه رسمی به معاونت پژوهشی و رونوشت آن به معاونت آموزشی دانشگاه ارسال شود.

توجه:به درخواست های دانشجویان محترم پس از این تاریخ یا خارج از چهارچوب بالا رسیدگی نخواهد شد.

دانشجویانی که از سوی دانشگاه علامه طباطبائی به دانشگاه ورمز معرفی می‌شوند می بایست مدارک زیر را آماده و به دانشگاه ورمز ارسال نمایند:

·   3 قطعه عکس

·   3 فتوکپی از گذرنامه

·   CVبه انگلیسی یا آلمانی

·   آخرین سوابق تحصیلی

توجه: مدارک فوق می‌بایست هم به صورت آنلاین و هم با پست به دانشگاه ورمز ارسال شوند و تا پایان اردیبهشت ماه به مقصد رسیده باشند.

توجه: مسئولیت ارسال مدارک با متقاضی است.

توجه: مسئولیت دریافت ریز نمرات (در مقطع فعلی یا مقاطع پیشین) یا دانشنامه مقاطع پیشین به عهده متقاضی است.

توجه: مسئولیت انتخاب و تطبیق واحدهای درسی بر عهده گروه آموزشی است.

توجه: دانشجویان پسر مشمول خدمت برای دریافت مجوز خروج از کشور باید به ساختمان بهشتی واقع در دهکده المپیک مراجعه نموده و مسئولیت پرداخت وثیقه به عهده متقاضی است.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به برگه حاوی اطلاعات ضروری دانشگاه ورمز مراجعه فرمایند.

Fact Sheet 2020-2021

Application Procedure