با تصویب هیات رئیسه دانشگاه: جلسات گروه های آموزشی به صورت برخط برگزار می شود

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۵۳۴
آخرین جلسه هیات رئیسه دانشگاه روز یکشنبه 25 اسفندماه به ریاست دکتر حسین سلیمی برگزار شد.
با تصویب هیات رئیسه دانشگاه: جلسات گروه های آموزشی به صورت برخط برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه هیات رئیسه دانشگاه که یکشنبه 25 اسفندماه با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد، اقدامات انجام شده در اجرای مصوبات ستاد ملی کنترل ویروس کرونا در محیط دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت. دراین جلسه، دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه از اقدام سریع معاونت آموزشی در راه اندازی سامانه آموزش مجازی قدردانی کرد. همچنین به منظور عدم بروز وقفه در فعالیت های آموزشی وپژوهشی گروه های آموزشی و پیش بردن فرایند تصویب و اجرای پایان نامه های دانشجویی مقرر شد، جلسات گروه های آموزشی به صورت مجازی برگزار شود.

براساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه  تعیین شد فعالیت های کتابخانه مرکزی دانشگاه و سامانه «به پژوه» برای بهره مندی بیشتر دانشگاهیان توسعه و به طریق مقتضی به اطلاع برسد.