امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه پادوا ایتالیا

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۵۰۶
به دنبال گسترش همکاری های علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه های معتبر دنیا و همچنین به منظور اجرایی سازی تفاهم نامه همکاری علمی در سال 96، قرارداد تبادل استاد و دانشجو مشترک میان دو دانشگاه به امضا رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه پادوا ایتالیا

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس این قرارداد طرفین هر ساله اقدام به تبادل دو استاد (هر کدام به مدت سه هفته) و دو دانشجو (هر کدام به مدت یک ترم) خواهند نمود. این قرارداد به همت و با پیگیری های دکتر عبدالساده نیسی، عضو هیأت علمی دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر استفانو دیمارکی، عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه پادوا به ثمر رسیده است.

دانشگاه پادوا با بیش از 40 هزار دانشجو یکی از معتبرترین دانشگاه  های جهان است که سال های متمادی جرو 4 دانشگاه برتر ایتالیا و یکی از بهترین دانشگاه های اروپا بوده است. این دانشگاه طبق آمار موسسه اعتبار سنجی QS درسال 2020 رتبه 234 را در میان دانشگاه های جهان در حالت کلی در اختیار دارد و در رشته هایی همچون آمار و روانشناسی جزو 40 دانشگاه برتر دنیاست.