کسب مدال طلای دانشجویان کاراته کار دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات منطقه یک کشور

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۴۵۷
دانشجویان کاراته کار دانشگاه علامه طباطبائی در رقابت های کاراته دانشگاه های منطقه یک کشور توانستند مدال های طلا و برنز این مسابقات را از آن خود نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سید رضا میرصفایی و احمد رضا شاه چراغی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با سرپرستی و مربیگری سجاد محمدی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه در این رقابت دانشجویی که با حضور 9 تیم و با میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، به ترتیب مدال طلا و برنز این مسابقات را کسب نمایند. با کسب این موفقیت میرصفایی مجوز سهمیه المپیاد دانشجویان کشور را در وزن 55- به خود اختصاص داد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت و افتخار آفرینی را به این دانشجویان و نیز خانواده بزرگ دانشگاهیان علامه طباطبائی تبریک می گوید.