برگزاری اردوی راهیان نور ویژه کارکنان

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۳۳۹ اطلاعیه ها
حوزه مقاومت بسیج کارکنان با مساعدت دانشگاه اردوی راهیان نور را از 13 اسفند ماه به مدت 5 روز برگزار می نماید.
برگزاری اردوی راهیان نور ویژه کارکنان

به گزارش روابط عمومی داشنگاه  حوزه مقاومت بسیج کارکنان  با مساعدت دانشگاه برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره رشادت های رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس ، ‌نسبت به برگزاری اردوی راهیان نور ، از 13ام اسفند ماه سال جاری و بمدت 5روز برای کلیه کارکنان دانشگاه اقدام نموده است. این. سفر زمینی و هزینه  برای هرنفر 40.000تومان بوده و الویت با همکاران محترمی خواهد بود که زودتر ثبت نام نمایند.

همکاران محترم متقاضی ، لازم است حداکثر تا پایان وقت اداری سوم اسفند ماه نسبت به ارسال درخواست خود با ذکرنام و نام خانوادگی ، نوع استخدام ،محل خدمت و شماره تلفن همراه ، به کارتابل اداری آقای ابراهیم ابراهیمی ارسال فرمایند.

حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه