امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه بانوان لاهور

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۲۲۷ خبر روز
به منظور توسعه روابط علمی و ادبی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه بانوان لاهور و دانشگاه علامه طباطبائی در دفتر رییس دانشگاه بانوان لاهور به امضا رسید.
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه بانوان لاهور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم دکتر رضا مراد صحرائی، عضو هیئت علمی گروه زبانشناسی و رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان دانشگاه، دکتر مرتضی نور محمدی عضو هیات علمی گروه روابط بین الملل دانشگاه، علی اکبر رضایی فرد رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و نماینده بنیاد سعدی در لاهور، پروفسور دکتر بشری میرزا رئیس دانشگاه بانوان لاهور، پرفسور دکتر فلیحه زهرا کاظمی رئیس دپارتمان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بانوان لاهور، اساتید بخش زبان و ادبیات فارسی و تعدادی از اساتید بخش علوم سیاسی و روابط بین المللی دانشگاه بانوان شرکت حضور داشتند.

گفتنی است، هدف از انعقاد این تفاهم نامه برقراری، گسترش و توسعه روابط علمی، تحقیقی، پژوهشی، تبادل هئیت های اساتید و دانشجویان طرفین، تبادل مطالب آموزشی و علمی، بازدید اعضای هئیت علمی از دانشگاه بانوان لاهور و دانشگاه علامه طباطبائی، استفاده از ظرفیت های دو دانشگاه، مشارکت در برگزاری کنفرانس‌ها و سمینار‌های بین المللی در کشورهای ایران و پاکستان، هم افزایی مراکز علمی و مشارکت در برنامه های مختلف می باشد.

دکتر صحرایی و دکتر محمدی نمایندگان دانشگاه علامه طباطبایی و رضایی فرد نیز به عنوان نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، تفاهم نامه مذکور را به امضا رساندند.

در پایان این نشست مشترک، پس از امضای تفاهم نامه توسط پرفسور بشری میرزا رئیس دانشگاه بانوان و با امضای رییس دانشگاه علامه طباطبائی از قبل، نسخه های امضا شده تفاهم نامه تبادل شد.