برگزاری هشتمین جلسه کارگروه پیاده‌سازی استاندارد آر‌دی‌ای

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۲۰۸ آموزش و پژوهش
هشتمین جلسه کارگروه پیاده‌سازی استاندارد آر‌دی‌ای در کتابخانه‌های دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علامه طباطبائی با حضور اعضای کارگروه،8 بهمن ماه در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری هشتمین جلسه کارگروه پیاده‌سازی استاندارد آر‌دی‌ای

جلسه با مرور مصوبات جلسه پیشین آغاز شد. آقای دکتر حاجی‌زین‌العابدینی با اشاره به اهمیت چهره بین‌الملی کارگروه، بر دوزبانه بودن صفحه وب ایجاد شده برای کارگروه تأکید نمودند. در ادامه و هم‌زمان با ارائه گزارش مراحل پیشرفت کار توسط دو کارگروه تخصصی "تعیین اشیای محتوایی"و "تعیین کارکردهای فهرست‌های کتابخانه‌های دانشگاهی"، آقای دکتر طاهری به آموزش و مباحث تخصصی مرتبط، از جمله تعاریف و انواع محتوا، رسانه و محمل در استاندارد آردی‌ای، کارکردهای مدل‌های مفهومی بافت میراث فرهنگی، محلی‌سازی استانداردها و همچنین تفاوت‌های استاندارد آردی‌ای با قواعد فهرست‌نویسی انگلوامریکن و مواردی دیگر پرداختند. در پایان، تاریخ و محل برگزاری جلسه نهم کارگروه ساعت 10 صبح روز یکشنبه 4 اسفند ماه 1398 در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه شهید بهشتی تعیین شد.

لازم به ذکر است، علاقه‌مندان به مباحث حوزه سازماندهی می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی زیر به صفحه وب کارگروه پیاد سازی استاندارد آردی‌ای دسترسی داشته باشند.