مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان علامه طباطبائی با آرمان های انقلاب اسلامی برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۹۸
در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب، دوشنبه ۱۴بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه چهل‌ویکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و هم زمان با ایام الله دهه فجر، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی صبح امروز در مرقد مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد.در این مراسم دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی نیز در همراه با جمع کثیری از مسئولان وزارت علوم و اقشار مختلف دانشگاهیان کشور با آرمان های امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.

دانشگاهیان ضمن تقدیم گل به حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بار دیگر بار بر عهد و پیمان خود با امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی تاکید کردند.