مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب در مرقد امام خمینی(ره) برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۹۷
در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب، دوشنبه ۱۴بهمن ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و بیعت با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان آموزش عالی کشور با اجرای مراسم ادای احترام و نثار تاج گل از سوی دانشگاهیان به مرقد شریف بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی نیز همگام با سایر دانشگاهیان در این مراسم حضور پر شوری داشتند.