نشست «چشم اندازهای تاریخی روابط ایران و روسیه»در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۸۷
نشست تخصصی «چشم اندازهای تاریخی روابط ایران و روسیه» با حضور دکتر دنیس ولکوف، استاد و پژوهشگر برجسته دانشکده عالی اقتصاد دانشگاه تحقیقات ملی مسکو 15 بهمن در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب دکتر ولکوف، با عنوان «چرخش روسیه به سمت ایران: شرق شناسی در دنیای دیپلماسی و اطلاعات» برگزیده کتاب سال خارجی امسال جمهوری اسلامی ایران  شده است. وی ریاست مرکز مطالعات خاورمیانه، قفقاز و آسیای میانه را نیز برعهده دارد. او در این نشست تخصصی به معرفی کتاب خود نیز خواهد پرداخت.

لازم به ذکر است این مراسم سه شنبه 15 بهمن از ساعت 10 صبح در محل سالن اجتماعات شهید مطهری دانشکده ادبیات فارسی و زبان خارجی برگزار خواهد شد.