با راه اندازی سامانه نشر کتاب دانشگاه، چاپ آثار اعضای هیات علمی ساماندهی می شود

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۷۴ خبر روز
با راه اندازی سامانه نشر کتاب از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، دریافت آثار علمی اعضای هیئت علمی برای چاپ در قالب کتاب ساماندهی می شود.
با راه اندازی سامانه نشر کتاب دانشگاه، چاپ آثار اعضای هیات علمی ساماندهی می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر اعلام مرکز انتشارات دانشگاه با توجه به راه اندازی سامانه نشر کتاب، از این پس کلیه آثار مکتوب برای چاپ در قالب کتاب صرفاً از طریق سامانه نشر کتاب امکان پذیر می باشد. اعضای محترم هیات علمی دانشگاه به منظور ارسال و پیگیری آثار خود در مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه می توانند از طریق این سامانه به نشانی  book.atu.ac.ir اقدام نمایند.

براین اساس، آثار ارسال شده پس از طرح در کمیسیون تخصصی انتشارات به منظور طی فرایند بررسی و ارزیابی علمی و در صورت اخذ مجوز شورای انتشارات دانشگاه در فرایند انتشار قرار خواهند گرفت و آثاری که طریق سامانه ارسال نشده باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد.