اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۵۸ اطلاعیه ها
به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وامهای دانشجویی می رساند، ثبت نام کلیه وام های دانشجویی اعم از روزانه و شبانه (نوبت دوم) از تاریخ 15/11/1398در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس www.bp.swf.ir آغاز می گردد.
اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی

با عنایت به اینکه پرداخت هرگونه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است؛ لذا متقاضیان وام باید نسبت به ثبت اطلاعات فردی (برای دانشجویان ورودی جدید) و ثبت درخواست نوع وام اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

• کلیه دانشگاه ها در صورت داشتناعتبار مازاد وام شهریه، پس از دریافت وام توسط دانشجویان غیرشاغل، می توانند صرفاً در قالب اعتبار تخصیص یافته درخواست دانشجویان شاغل خود را نیز مدیریت نمایند.
  • پرداخت وام زیارت عتبات عالیات برای دانشجویان متقاضی با ارائه نامه ستاد عتبات عالیات دانشگاهیان و سایر مستنداتانجام خواهد شد.

جدول زمانبندی ثبت درخواست وامها

نوع وام

آخرین مهلت ثبت درخواست وام

وام تحصیلی، ضروری، زیارت، ازدواج، ودیعه مسکن

وام شهریه

وام تحصیلی ویژه دکتری صندوق

30/02/1399

وام تحصیلی ویژه دکتری بانک توسعه و تعاون

15/04/1399

وام ضروری ویژه دکتری

17/12/1398

** لازم به ذکر است به دانشجویانی که قبل یا بعد از تاریخهای اعلام شده،اقدام به ثبت درخواست یا ارائه مدارک نمایند، وام تعلق نمی گیرد. همچنین طبق بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اولویت پرداخت وام های دانشجویی با دانشجویان مستعد کم بضاعت (تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی) می باشد.

با آرزوی موفقیت

اداره خدمات و رفاه دانشجویان