نمایه شدن نشریه انگلیسی «رهیافت های نوین در علوم ورزشی» دانشگاه علامه طباطبائی در پایگاه بین المللی دوج

۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۵۱
نشریه انگلیسی New Approaches in Sport Sciences(رهیافت های نوین در علوم ورزشی)در پایگاه بین المللی دوج نمایه شد.

دکتر زندمقدم، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای بین‌المللی‌سازی تولیدات انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، با همت و تلاش همکاران نشریه انگلیسی زبان«رهیافت های نوین در علوم ورزشی» این مجله در پایگاه بین المللی دوج(DOAJ) ثبت نهایی شد. او با اشاره به وضعیت نشریات نمایه شده دانشگاه علامه طباطبائی در این پایگاه افزود: با اضافه شدن این مجله، تعداد نشریات نمایه شده دانشگاه علامه طباطبائی در این پایگاه به 19 عنوان رسید.

او در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم در قدم‌های بعدی نشریات دانشگاه در پایگاه ­های معتبر دیگر همچون اسکوپوس نمایه شوند.