آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی 16 اسفند سال جاری برگزار می شود

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۳۰
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه تاریخ برگزاری آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی را جمعه مورخ16/12/98 اعلام کرد.
آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی 16 اسفند سال جاری برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این اطلاعیه آمده است: این آزمون ساعت ۹صبح روز جمعه 98/12/16 در محل مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچۀ هفت پیکر برگزار خواهد شد.

داوطلبان شرکت در این آزمون می توانند از طریق سامانۀ آموزشیotc.atu.ac.ir تا تاریخ 98/12/10  نسبت به ثبت نام اقدام و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های۸۸۸۸۰۹۹۳ - ۸۸۸۸۰۹۹۲تماس حاصل نمایند.

لازم به ذکر است بر اساس این اطلاعیه، هزینه ثبت نام در این آزمون ۲۰۰هزار تومان است که برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی۲۰درصد و دانشجویان شاهد و ایثارگر از ۵۰درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.