نشست مسئولان مرکز خیام با سفیر و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا برگزار شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۱۰۵
در راستای گسترش آموزش زبان‌فارسی در دانشگاه نبریخای اسپانیا؛ نشست مسئولان مرکز خیام با سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن فرهنگی در اسپانیا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پنج شنبه سوم بهمن ماه جلسه ای با حضور دکتر قشقاوی، سفیر ایران در اسپانیا، نعیمی، رایزن ایران در اسپانیا، نجمه شبیری، رئیس مرکز خیام، خواکین رودریگز، ایران‌شناس و استاد زبان و ادبیات فارسی و فاطمه بیات فر، مسئول و مدرس مرکز خیام جهت بررسی فعالیت های این مرکز برگزار شد.

در این نشست ضمن صحبت و هماهنگی درباره کنفرانس هزاره خیام که در ۲۸و ۲۹بهمن ماه برگزار می شود، برنامۀ سخنرانی ها به سفیر ارائه شد و در ادامه جهت بیشتر پویا کردن مرکز خیام، طرح و پیشنهادی از سوی دکتر نجمه شبیری برای همکاری مشترک با رایزنی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا ارائه شد که مورد موافقت ضمنی قرار گرفت.

گفتنی است، در این جلسه ضمن تاکید بر کار گروهی، از اعضای جلسه خواسته شد با دقت طرح را بررسی کنند تا هر چه زودتر گام های محکم تری در جهت آموزش زبان فارسی در دانشگاه نبریخا برداشته شود.