ووشوکارهای علامه‌ای «شالبند» گرفتند/ ورزش و نشاط همۀ اعضای دانشگاه اولویت معاونت دانشجویی

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۰۶۸ اداری سازمانی
یکی از رشته های ورزشی مهیج که در دانشگاه علامه‌طباطبائی با نظم خاصی برگزار می شود، ووشو است. این ورزش در این دانشگاه علاقه‌مندان بسیاری پیدا کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، در یکی از عصرهای سرد زمستانی مراسم اهدای شالبند و حکم ورزشی برخی از ووشو کاران این دانشگاه با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد

در ابتدای این مراسم، ورزشکاران گوشه ای از حرکات تکنیکی این رشته را به رهبری استاد مرادی اجرا کردند.

دکتر غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه که در این برنامه حضور داشت، گفت: بسیار خوشحالم که این ورزش، تحرک و نشاط بین اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان وجود دارد. تمام تلاش ما در معاونت دانشجویی هم این است که این تحرک و شادابی و نشاط بین همه اعضای دانشگاه همواره برقرار باشد.

او در ادامه از اینکه در برنامه مذکور ترکیبی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان کنار هم قرار گرفته اند و ورزش می کنند ابراز خرسندی کرد و گفت: فعالیت های ورزشی تمام اعضای دانشگاه جزو اولویت های ما در این معاونت است.

گفتنی است در پایان با اهدای هدیه، حکم ورزشی و شالبند از ورزشکاران این رشته تقدیر شد.