حضور مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوحه

۲۳ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۰۲۲
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی کتب خود را در سی امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوحه در معرض دید بازدید کنندگان قرار داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرکز چاپ و انتشارت دانشگاه علامه طباطبائی با هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی مرکز نشر دانشگاهی و چندین عضو کنسرسیوم مراکز چاپ و انتشارات دانشگاه‎‌های برتر کشور در این رویداد فرهنگی حضور دارند. این مرکز با ارائه ۲۴ عنوان کتاب در حوزه زبان‌های خارجی، ادبیات فارسی، زبان‌شناسی، روابط بین‌الملل و… در این نمایشگاه مشارکت دارد.
لازم به ذکر است این دوره از نمایشگاه کتاب دوحه از تاریخ 19 دی‌ماه با شعار افلا تتفکرون (آیا نمی‌اندیشید؟) و با محوریت کتب علمی در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های شهر دوحه شروع به کار کرده و تا 28 دی ماه ادامه خواهد داشت و با توجه به اعلام سال 2020 به عنوان سال تبادلات فرهنگی میان دو کشور قطر و فرانسه، کشور فرانسه به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه حضور دارد.