بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت عروج سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۹۵۹ خبر روز
بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش بیانیه ای صادر کرد.
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا﴿۲۳﴾
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.
    یکی از چهره‌ها و فرماندهانی که در تاریخ معاصر کشور می‌تواند عیار و تراز مقاومت ملی ایران اسلامی را معرفی و عرضه کنند ، شهید سرافراز سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که رویکردها و کارکردهای وی همچنان الهام‌بخش و مورد تأسی آحاد نیروهای مسلح و مدافع میهن اسلامی است.  کارنامه شهید حاج قاسم سلیمانی صحیفه آموزنده و ماندگار برای درس‌آموزی نسل‌های جوان از فرماندهی متعهد و مسئولیت شناس و برخوردار از دانش ، بینش و مهارت‌های منحصربه‌فرد است و شخصیت شناسی و بازخوانی زندگی فردی، اجتماعی و سازمانی امیر سپهبد حاج قاسم سلیمانی به ویژه اندیشه و مهارت‌های مثال‌زدنی او در عرصه‌های نظامی و دفاعی و نبوغ، خلاقیت و صلابت در تصمیم‌گیری‌های درست ، دقیق و موفق ، می‌تواند آن شهید عزیز را امروز در دسترس تمامی نیروهای مسلح و نیز علاقه‌مندان وی قرار دهد.
      روحیه جهادی، انقلابی، بسیجی و رفتار ایمانی توأم با اخلاص، صداقت و جدیت و نیز قاطعیت به هنگام، شهید حاج قاسم سلیمانی را معرّق و الگویی برای آحاد مختلف جامعه جمهوری اسلامی ایران قرار داده است و یادآوری هوشمندی، صلابت و برخورد قاطعانه و غیر محافظه‌کارانه آن شهید عزیز در برابر دشمنان ملت ایران به ویژه دشمنان تکفیری، وهابی داعش و اربابان و به وجود آورندگان آنان ، تروریست‌های تحت حمایت استکبار جهانی و نیز گروهک منفور و پلید منافقین در دفاع مقدس هشت‌ساله و پس‌ازآن تبلور دائمی داشته است.
      حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امیر سرافراز اسلام و همه همراهان شهید ایشان، به ویژه ابو مهدی المهندس ، معاون نیروهای مقاومت بسیج مردمی عراق و با تأکید بر تمسک نیروهای ارزشی امروز کشور به فرهنگ و آموزه‌هایی که شخصیت‌های سازنده و تأثیرگذاری چون حاج قاسم سلیمانی محصول آن است اعلام می‌دارد : نظام سلطه و شیطان بزرگ و پلید عالم ، صهیونیسم و مزدوران آنان که همچنان زخم‌خورده از اقدام انقلابی و شجاعانه طلایه داران دفاع از دین ، شرف ، عزت ملی ، استقلال و امنیت و تمامیت ارضی ایران اسلامی هستند ، باید بدانند تا خون‌های شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای راه حق در رگ‌های آحاد مردمان غیرتمند و نیروهای انقلابی مقتدر این کشور جاری است ، فرصت هیچ‌گونه طمع ورزی و نگاه ناپاک به آرمان‌های پاک و والای ایران اسلامی را پیدا نخواهند کرد و تحت منویات و فرامین فرمانده معظم کل قوا هرگونه ماجراجویی آنان را با پاسخی سخت و ویرانگر مواجه خواهند ساخت.
     فلذا به فرموده مقام معظم رهبری : ..... با رفتن او به حول و قوه الهی ، کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است.

حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی