اطلاعیه حمایت بنیاد ملی نخبگان از پایان نامه ها و رساله های دانشجویان

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۷۴
بنیاد ملی نخبگان از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان در موضوعات مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور حمایت می‌نماید.
اطلاعیه حمایت بنیاد ملی نخبگان از پایان نامه ها و رساله های دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد در مسیر اجرای مأموریت‌های خود در زمینه برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری آینده‌ساز از پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکترای تخصصی در موضوع‌های مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور حمایت نماید.

دانشجویان علاقه‌مند به تدوین پایان‌نامه/رساله پس از هماهنگی با استاد راهنمای مدنظر، «کاربرگ کلیات طرح نامه پایان‌نامه/رساله در زمینه‌های مرتبط با نظام نخبگانی و اجتماع آینده‌سازان» را تکمیل و به نشانی الکترونیک دفتر برنامه‌ریزی و نظارت آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان(research bmn.ir)  ارسال نمایند تا پس از بررسی در صورت تابید، هماهنگی‌های لازم برای حمایت از پایان‌نامه/رساله انجام شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید «شیوه نامه پشتیبانی از پایان نامه های دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی» را از بخش «تسهیلات و حمایت ها» از طریق وب‌گاه بنیاد نخبگان استان تهران www.tehran.bmn.ir مطالعه و اقدام نمایید.