مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه یک با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۰۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۴۸ فرهنگی و دانشجویی
مسابقات بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه یک کشور با رقابت 8 تیم از تاریخ 30 آذر ماه سال جاری به مدت 3 روز و با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مسابقات که با هدف کسب پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار شد، 8 تیم از دانشگاه های علامه طباطبائی، تهران، علم وصنعت، امیرکبیر، خوارزمی، شهیدرجائی، صنعتی شریف و تربیت مدرس در مجموعه ورزشی پردیس دانشگاه علامه طباطبائی به رقابت پرداختند. در نهایت تیم دانشگاه تهران مقام اول دانشگاه علم و صنعت دوم و تیم های شهید رجائی و امیرکبیر مشترکاٌ به مقام سوم دست یافتند.
 اعضای تیم دانشگاه علامه طباطبائی در این رقابت ها عبارت بودند از: امین صنعتگران، حسین حسن پور، سعید باصری، امیر عباس گروه و روح الله آقا علیخانی بودند که با مربی گری امیر قاسمی و سرپرستی سجاد محمدی در این رقابت ها حضور داشتند.