استقبال دانشجویان و کارکنان علمی و اداری خانم از نمایشگاه «آب و آیینه»

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۹۴ خبر روز
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نمایشگاه «آب و آیینه» با موضوع با موضوع پوشش های حرفه ای دانشجویان از 23 آذرماه در محل مجموعه فرهنگی امام علی (ع) برپا شده است.
استقبال دانشجویان و کارکنان علمی و اداری خانم از نمایشگاه «آب و آیینه»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه که با هدف ارائه محصولات پوشش حرفه ای دانشجویان و شاغلین خانم برپا شده است، انواع چادر، مانتو های اداری، روسری و ملزومات مورد نیاز  پوشش برای بازدید کنندگان عرضه شده است.

این نمایشگاه طی مراسمی با حضور دکتر سلیمی رئیس دانشگاه، دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیران و جمعی از استادان و دانشجویان دانشگاه افتتاح شد.

گفتنی است این نمایشگاه تا اول دی ماه در محل راهروی مجموعه فرهنگی امام علی(ع) و با اختصاص 50 هزار تومان بن تخفیف برای خانم های عضو اداری و دانشجویان برقرار است.