همایش میراث تاریخی ایران در اوستیا با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۷۶۹ آموزش و پژوهش
همایش میراث تاریخی ایران در اوستیا با حضور قفقاز شناسانی از اوستیای شمالی، داغستان و ایران 20 آذر در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
همایش میراث تاریخی ایران در اوستیا با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر دهقانی فیروز آبادی، معاون پژوهشی دانشگاه، خانم زالینا کانوکُوا، رئیس انستیتو اوستیای شمالی در پژوهش¬های علوم انسانی و علوم اجتماعی، دکتر جان اله کریمی مطهر، رئیس انجمن ایرانی زبان و ادبیات روسی ایران)، دکتر مریم شفقی، دبیر علمی همایش و همچنین دکتر جلال الدین کزازی، به عنوان سخنرانان ویژه در افتتاحیه این رویداد حضور یافتند.
رونمایی از کتاب مجموعه مقالا همایش و برگزاری نمایشگاهی با عنوان «آلبوم تصویری از میراث مشترک ایران و اوستیای شمالی« و مجموعه آثار دکتر مرتضی رضوان¬فر از کتیبه ها و آثار تاریخی ایران در قفقاز بزرگ از رویدادهای جنبی این همایش بود.
 نسخۀ روسی مجموعۀ مقالات این همایش توسط انستیتو اوستیای شمالی در پژوهش¬های علوم انسانی و علوم اجتماعی به نام و. ای. آبایف ، مرکز علمی ولادی ¬قفقاز وابسته به آکادمی علوم روسیه به زودی منتشر خواهد شد.
لازم به ذکر است دیانا سوکایوا، ایزدا مامیوا، ریتا شانایوا، ایندیرا چیرژدیوا، آلان ساکایف، یلنا بیسولوا و باتراز بیتیف از دانشگاه اوستیای شمالی در این همایش شرکت داشتند. در شمار قفقاز شناسان ایرانی، بهرام امیراحمدیان، مهدی حسینی، علی کالیراد، مرتضی رضوانفر، جواد مرشدلو، حسین مصطفوی در زمره سخنرانان همایش بودند.