ثبت نام دورۀ آمادگی «آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی»

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۶۹ خبر روز
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون زبان دانشگاه» را برگزار می نماید.
ثبت نام دورۀ آمادگی «آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه طباطبائی»

در این اطلاعیه آمده است: این دوره از تاریخ 3 بهمن ماه سال جاری در محل مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچۀ هفت پیکر برگزار خواهد شد. علاقمندان برای شرکت در این دوره می توانند از طریق سامانۀ آموزشی otc.atu.ac.ir تا تاریخ 98/11/2 نسبت به ثبت نام اقدام نمایند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 3-۸۸۸۸۰۹۹۲تماس حاصل نمایند.

بر اساس این اطلاعیه، طول این دوره 80 ساعت خواهد بود که روزهای پنج شنبه و جمعه ها برگزار خواهد شد. هزینه ثبت نام در این دوره 880 هزار تومان است که برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰درصد و دانشجویان شاهد و ایثارگر ۵۰درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

گفتنی است در صورت کسب حد نصاب نمرۀ آزمون، به فراگیران مدرک قابل قبول زبان در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا می گردد. قابل ذکر است این مدرک مورد تأیید معاونت آموزشی برای دانشجویان دورۀ دکتری می باشد.