اختتامیه دوره های آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان همراه با آیین شب یلدا برگزار می شود

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۶۶۶ خبر روز
مراسم اختتامیه دوره های آموزشی زبان فارسی به غیر فارسی زبانان از سوی مرکز «آزفا» دانشگاه علامه طباطبائی به همراه برگزاری آیین شب یلدا 30 آذر ماه در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم با حضور فارسی آموزانی از کشورهای چین، روسیه و کره و با اجرای برنامه هایی توسط خود زبان آموزان از جمله: اجرای تئاتر، هم خوانی شعر، پخش کلیپ هایی تهیه شده از سفرنامه های زبان آموزان و اجرای مراسم نمادین شب یلدا خواهد بود.
در پایان این مراسم گواهینامه پایان دوره با هدیه یادبود دانشگاه به فارسی آموزان اهدا خواهد شد.
مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی آموزان دانشگاه علامه طباطبائی در سال 1396 تاسیس شد و تاکنون دوره های مختلف آموزشی برای فارسی آموزان خارجی در این مرکز برگزار شده است.