کارگاه بین المللی «روش پژوهش در روزنامه نگاری صلح» در پژوهشکده فرهنگ پژوهی برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۷۹ خبر روز
به دنبال همکاریهای علمی بین‌المللی دانشگاه علامه‌طباطبائی با دانشگاه ها و مؤسسات علمی-فرهنگی کشور افغانستان، کارگاه سه روزه روش تحقیق در روزنامه‌نگاری با محوریت صلح در پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه بین المللی سه روزه که به دبیری علمی خانم دکتر فضلی با حضور مدیران و اعضای موسسه میدیوتیک افغانستان برگزار شد، اساتیدی همچون دکتر دلاوری، دکتر تیشه یار، دکترکاووسی، دکتر دهکردی، دکتر راه نجات و دکتر فضلی به تدریس مباحث متعددی از جمله روزنامه نگاری تحقیقی با تمرکز بر مسئله صلح، فن جستجوی پیشرفته در پژوهش، تأثیر و تعامل صلح و حقوق بشر، بررسی تجربه زیسته دغدغه صلح، آداب جنگ و صلح بر بنیاد شاهنامه فردوسی و شبیه سازی فرایند مذاکرات صلح پرداختند.
 بازدید از خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) و برگزاری نشست های جانبی با منتقدنی و نویسندگان سرشناس افغانستانی در ایران از دیگر برنامه های این کارگاه سه روزه بود.
در پایان و در حاشیه ضیافت شامی که به افتخار میزبانی از اعضای موسسه میدیوتیک افغانستان برگزار شد، اعضای این موسسه نشست شعری را با عنوانی «نای و نوا» برگزار کردند.