کسب سه رتبه برتر توسط دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۵۴۲ فرهنگی و دانشجویی
مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور پنجشنبه ۱۴ آذر ماه جاری در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) واقع در شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم از برگزیدگان در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ، تواشیح و دعاخوانی در بخش‌های برادران و خواهران تجلیل به عمل آمد. در این مسابقات دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در رشته های ترتیل،حفظ کل قرآن کریم و نیز  معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی رتبه های اول و سوم این رشته ها را از آن خود کردند.
لازم به ذکر است دانشجویان برگزیده قرآنی دانشگاه در این مرحله با برگزیدگان جشنواره قرآن دانشگاه های آزاد، فرهنگیان، علوم پزشکی، پیام نور و علمی کاربردی به رقابت پرداختند.

رتبه اول رشته ترتیل خانم ندا مرادی

رتبه سوم رشته معارفی، سبک زندگی ایرانی و اسلامی خانم خدیجه ملائی آذر