3 عنوان کتاب از انتشارت دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه مطالعات ترجمه رونمایی می شود

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۴۴۲ خبر روز
مراسم رونمایی از 3 عنوان کتاب جدید در حوزه مطالعات ترجمه از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی 18 آذرماه جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کتاب ها با عنوان: «مطالعات ترجمه در پرتو نظریه‌های ادبیات و زبان‌شناسی»، «شناخت گفتمانی فضای مجازی:خوانش‌هایی تازه از دیجیتالی شدن فرهنگ و ترجمه بر اساس چرخش‌های علوم انسانی»و «فناوری و ترجمه» در سال جاری از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.

گفتنی است این مراسم دوشنبه 98/9/18 ازساعت 10 لغایت 12 در محل سالن شهید عضدی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.