دانشجویان دختر ووشوکار دانشگاه در رقابت‌های استانی موفق به کسب افتخار در مسابقات استانی شدند.

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۴۲۰ فرهنگی و دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسابقات ووشو استانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های استان تهران 30 آبان ماه به میزبانی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.
 در این دوره از مسابقات، تیم دانشگاه علامه طباطبائی با شرکت 3 ورزشکار حضور داشت که موفق شد در بخش تالو (اجرای فرم و شمشیر) دو مدال طلا و در بخش ساندا نیز با شکست حریفان خود دو مدال طلا کسب نماید.
اعضای تیم ووشو دانشجویان دختر دانشگاه؛ خانم‌ها: مریم طاهری(2 مدال طلا)، مریم بهرامیان، سبک ساندا (مدال طلا)، فصیحه سادات رادمنش، سبک ساندا (مدال طلا)بودند که به سرپرستی خانم زهرا سپهری راد با حضور  به این مسابقات اعزام شدند.