افتخار آفرینی تیم شنای کارکنان علمی و اداری دانشگاه در رقابت های دانشگاه های منطقه یک کشور

۲۷ آبان ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۳۵۷ اداری سازمانی
تیم شنای کارکنان علمی و اداری دانشگاه در رقابت های دانشگاه های منطقه یک کشور با کسب 6 مدال افتخار دیگری را برای دانشگاه علامه طباطبائی رقم زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این رقابت ها که 23 آبان ماه جاری به میزبانی دانشگاه شاهد برگزار شد، تیم کارکنان علمی و اداری دانشگاه علامه طباطبائی موفق شد با کسب 6 مدال ( 3 مدال نقره و 3 مدال برنز) حاصل تلاش این تیم بود که افتخار دیگری را برای دانشگاه خود به همراه داشت.

اسامی مدال آوران:

1.  دکتر حمید رضا رحمانی زاده دهکردی

2.  دکتر علی جلالی دیزجی

3.  دکتر رضا طالب لو

4.  امین انصاری

5.  ایمان پور گلرخ

6.  محمد حکمت

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی و این مدال‌آوران تبریک می‌گوید.